kide83
OF Član u razvoju

|
 |
« on: 30-07-2007, 16:33:56 » |
|
Malopre sam se regovao, pa reko da se predstavim  neki me mozda i znaju sa drugih foruma... Zovem se Dejan, iz Bg-a sam, imam 23 godine... Do sada sam radio uglavnom sa sajtovima za odrasle a vec neko vreme planiram da malo prosirim biz i na obicne (non-adult) sajtove... Video sam ovde neke zanimljive teme o svemu tome koje nameravam da iscitam i isprobam... eto toliko od mene za prvi post 
|
|
|
|
|
|
Learn and Earn 
|
|
|
|
|
ಠ_ಠ
OF Poznata ličnost

meow
|
 |
« Reply #2 on: 30-07-2007, 16:52:35 » |
|
pozdrav  i interesantno je da neko pocne sa adultom, a nastavlja sa "obichnim" sajtovima... uglavnom ide obrnuto 
|
|
|
|
|
|
You can’t seriously want to ban alcohol. It tastes great, makes men appear more attractive, and makes a person virtually invulnerable to criticism.  *********************************************** ADMINS PWN YOU!   Even if they are fags 
|
|
|
milos
OF Član

|
 |
« Reply #3 on: 30-07-2007, 17:00:36 » |
|
pozdrav! dobrodosao! usput kako ide biznis (forum) sa markom?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kide83
OF Član u razvoju

|
 |
« Reply #4 on: 30-07-2007, 17:10:04 » |
|
hvala za dobrososlicu svima  hehe, slazem se natalinna... mada ni ja ne izlazim iz adulta, samo hocu da malo probam neke druge stvari, da naucim ponesto novo mozda itd... jednostavno sto bi rekli da smanjim rizik, da rasirim posao na vise razlicitih i nezavisnih podrucija (adult, non-adult, pills, adsense, planiram i ebook da izbacim pa da naplacujem i za to itd)... cao Milose, hvala  nije lose mada je trenutno polu-mrtvo dok se ljudi vrate sa odmora, mislim na firme, clanovi pisu standardno po malo 
|
|
|
|
|
|
Learn and Earn 
|
|
|
ಠ_ಠ
OF Poznata ličnost

meow
|
 |
« Reply #5 on: 30-07-2007, 18:08:53 » |
|
ambiciozno i naravno, pohvalno  za dobrodoslicu
|
|
|
|
|
|
You can’t seriously want to ban alcohol. It tastes great, makes men appear more attractive, and makes a person virtually invulnerable to criticism.  *********************************************** ADMINS PWN YOU!   Even if they are fags 
|
|
|
kide83
OF Član u razvoju

|
 |
« Reply #6 on: 30-07-2007, 18:35:22 » |
|
hvala  evo upravo citam paid to take surveys thread, bas da probam kako to ide i izgleda, trebace mi za ebook da ubacim izmedju ostalog...
|
|
|
|
|
|
Learn and Earn 
|
|
|
|
Q
|
 |
« Reply #7 on: 30-07-2007, 19:01:49 » |
|
Dobrodošao Dejane
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
filoz
|
 |
« Reply #8 on: 30-07-2007, 20:07:51 » |
|
Dejane, dobrodosao na Onlajnere 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
macas
OF Poznata ličnost

Nije (mi) svejedno !
|
 |
« Reply #9 on: 30-07-2007, 23:05:13 » |
|
Pozdrav hvala  evo upravo citam paid to take surveys thread, bas da probam kako to ide i izgleda gde se zakaci bas zato  ? bolje kreni sa funny sajtom - to ti govorim iz sopstvenog iskustva 
|
|
|
|
|
|
habits or no habits , keep your knife clean  MWW - World of Web Design
|
|
|
|
crashxx
Guest
|
 |
« Reply #10 on: 30-07-2007, 23:25:02 » |
|
Poz kide, dobrodosao. BTW Kide je jedan od MVP na forumu sa koje je dosao, da ne spominjem koliko znanje ima covjek pogotovo je fascinatno to jer nije znao ni HTML kad je poceo(kao i ja).Jos je vazno napomenuti da je veoma ljubazan sa novim clanovima i uvjek spreman objasniti bilo sta.

|
|
|
|
|
|
|
|
|
kide83
OF Član u razvoju

|
 |
« Reply #11 on: 30-07-2007, 23:32:00 » |
|
to nisam niakda radio a trebace mi bar osnovno o tome jer planiram da stavim poglavlje u knjizi posveceno "paid to..." nacinima zarade, da pokazem ljudima da je to lose i da ima mnogo boljih nacina zarade  primetio sam da vas gomila ima funny sajtove, pretpostavljam da sa njih nema mnogo direktne zarade vec da ih koristite kao feeder sajtove za neke druge projekte preko kojih zaradjujete vecu lovu putem adsensa itd, ili gresim? ono sa funny sajta surfere saljete na neke druge sa nekom specificnom tematikom i na tom sajtu nabacite adsense npr...
Poz kide, dobrodosao. BTW Kide je jedan od MVP na forumu sa koje je dosao, da ne spominjem koliko znanje ima covjek pogotovo je fascinatno to jer nije znao ni HTML kad je poceo(kao i ja).Jos je vazno napomenuti da je veoma ljubazan sa novim clanovima i uvjek spreman objasniti bilo sta.
 hvala na lepim recima  i na karmi naravno  btw jel te poznajem, ne znam te sa tim nickom?
|
|
|
|
|
|
Learn and Earn 
|
|
|
|
crashxx
Guest
|
 |
« Reply #12 on: 31-07-2007, 00:43:52 » |
|
Ne znas me sa tim nikom, uglavnom onaj ko ima funny sajt uglavnom od njega direktno i zaradjuje ustvari u 100% slucajeva.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haos
OF Član

|
 |
« Reply #13 on: 31-07-2007, 07:08:49 » |
|
HO HO Kide!!! Ja kod vas a ti kod nas? Pa kakva je ovo razmena?  Dobrodosao i srecno drugar. Verujem da i mi imamo od tebe dosta da naucimo (onlajneri adult odeljenje  ) 
Je li bre crashxx, ti li si mi odao nik tamo? A cutis ribo da si clan 
I od mene je kide upravo dobio  Stvarno je bio ok na njihovom forumu prema meni kao novajliji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
milos
OF Član

|
 |
« Reply #14 on: 31-07-2007, 09:06:26 » |
|
to nisam niakda radio a trebace mi bar osnovno o tome jer planiram da stavim poglavlje u knjizi posveceno "paid to..." nacinima zarade, da pokazem ljudima da je to lose i da ima mnogo boljih nacina zarade  nisam siguran da je potrebno da pravis ovo poglavlje jer je get paid to otislo u zaborav, to sad rade samo kinezi  za 0.1 cent po mailu uglavno... ali ako ti zatreba neka pomoc u vezi ovoga samo javi, slobodno mogu da kazem da sam exper iz te oblasti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|