LBC planiram da pravim walpaper sajt sa horror tematikom uzeo sam domen - www.scary-walpapers.com sutra ili prekosutra uzimam hosting i skriptu. Hosting kod godaddy.com ne znam sad tacno koji je (kucam ovo sa mobilnog nisam kuci pa ne mogu da pogledam) cini mi se da se zove ekskluzive znam da kosta 63evra godinu dana.. Za hosting sam hteo da priupitam jel ovaj ok za pocetak? A skriptu uzimam wallpaperscript.com 49 dolara, ili tako nesto, samo tu ima problem skripta je onako bela, skroz prijateljska a meni treba tamno, krv da bude madrfakr to je tematika sajta

salim se.. Hocu samo da pozadina bude skroz crna a slova bela i to je to. Problem je sto oni naplacuju od 200dolara bilo kakvu modifikaciju skripte a to mi je malo preterano :/ jel znate mozda koliko to kosta? Dao bih nekom da mi to uradi ko se razume u to moze neko i odavde sto da ne.. Platio bih mu al neku razumnu cenu.. Eto tako

natalina ako mi ovo ne krene ima pocnem kradem, i treba da se plase:D salim se

fala svima na dobrodoslici
E sajt je scary-WALLpapers.com sa dva L gore sam se zaebo, nebrinite nisam kupio pogresan domen

zaboravi da kazem cini mi se da je tematika ok.. Video sam samo 2 sajta koji imaju takvu tematiku, ovi ostali mi se cine neozbiljni jbm li ga ... Inace imam oko 2000 wallsa za sada. E da.. Deviantart je krcat dobrih wallpapera koji meni trebaju al mi glupo da uzimam odatle sta znam.. Jel bi bilo ok da uzmem npr i da stavim ime autora pored slike i njegovu deviant art adresu? Sta mislite?