Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Advanced search

132 844 Posts in 4 543 Topics- by 601 Members - Latest Member: Ordinary
Pages: [1] 2   Go Down
Print
Author Topic: poz svima!!!!  (Read 1839 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
micja
OF Član u razvoju
**

« on: 04-03-2009, 23:12:06 »

Poz onlajneri  Thumb Up ja sam micja iz Beograda. Inace google me dovukao ovde, kad sam se interesovao za one bux sajtove, sto je trajalo nekih mesec dana, fala bogu da nemam bas neku volju pa sam batalio to  Wacko Sad planiram da otvorim neki wallpaper site. Koliko vidim sve pozitivni ljudi na forumu, to me je i zadrzalo da visim satima na njemu, ima puno korisnih informacija, dosta toga sam naucio Worthy a inache sam prilican duduk za kompjutere! eto tako! Let's make some money!  Crazy Pilot tj nadam se da cu da mejkujem bar nesto  :D poz svima jos jednom!

ps.
Ovo me sve podseca na "Hvala ti Bozhen"  Rofl 2
LBC
OF Legenda

Not Warned

« Reply #1 on: 04-03-2009, 23:17:44 »

dobrodosao Rofl 2 Rofl 2 Rofl 2

Shut up, fatty. Get on my horse. Rofl 2
nesic1
OF Član u razvoju
**

« Reply #2 on: 04-03-2009, 23:37:10 »

zdravo i tebi
LBC
OF Legenda

Not Warned

« Reply #3 on: 04-03-2009, 23:41:26 »

e da vidim da 'oces da otvoris wallpaper sajt, kakav? Giggle ima ih pun q i tesko se danas probiti medju njima Rofl 2 trebace ti hosting, domena i skripta ako bas ozbiljno 'oces da se bavis sa tim Wink nema leba od wallpaper sajta na blogeru ili neki free host, free domena...

kide83
OF Član u razvoju
**

« Reply #4 on: 05-03-2009, 01:01:29 »

slazem se Smile mora da se radi ozbiljno i sto je najvaznije, nemoj da krades od drugih Smile dobro dosao btw Smile

Learn and Earn Smile
ಠ_ಠ
OF Poznata ličnost

meow

« Reply #5 on: 05-03-2009, 01:27:47 »

dobrodosao  Bye

btw pazi sto wallpaperashi brane svoju 'teritoriju', sta je plasite se konkurencije?  mean Rofl 2 Rofl Rofl 2

You can’t seriously want to ban alcohol. It tastes great, makes men appear more attractive, and makes a person virtually invulnerable to criticism.
ADMINS PWN YOU!

Even if they are fags
LBC
OF Legenda

Not Warned

« Reply #6 on: 05-03-2009, 01:32:14 »

ne Rofl 2 Rofl 2 Rofl 2

micja
OF Član u razvoju
**

« Reply #7 on: 05-03-2009, 07:04:42 »

LBC planiram da pravim walpaper sajt sa horror tematikom uzeo sam domen - www.scary-walpapers.com sutra ili prekosutra uzimam hosting i skriptu. Hosting kod godaddy.com ne znam sad tacno koji je (kucam ovo sa mobilnog nisam kuci pa ne mogu da pogledam) cini mi se da se zove ekskluzive znam da kosta 63evra godinu dana.. Za hosting sam hteo da priupitam jel ovaj ok za pocetak? A skriptu uzimam wallpaperscript.com 49 dolara, ili tako nesto, samo tu ima problem skripta je onako bela, skroz prijateljska a meni treba tamno, krv da bude madrfakr to je tematika sajta :D salim se.. Hocu samo da pozadina bude skroz crna a slova bela i to je to. Problem je sto oni naplacuju od 200dolara bilo kakvu modifikaciju skripte a to mi je malo preterano :/ jel znate mozda koliko to kosta? Dao bih nekom da mi to uradi ko se razume u to moze neko i odavde sto da ne.. Platio bih mu al neku razumnu cenu.. Eto tako Smile natalina ako mi ovo ne krene ima pocnem kradem, i treba da se plase:D salim se Smile fala svima na dobrodoslici
E sajt je  scary-WALLpapers.com sa dva L gore sam se zaebo, nebrinite nisam kupio pogresan domen :D zaboravi da kazem cini mi se da je tematika ok.. Video sam samo 2 sajta koji imaju takvu tematiku, ovi ostali mi se cine neozbiljni jbm li ga ... Inace imam oko 2000 wallsa za sada. E da.. Deviantart je krcat dobrih wallpapera koji meni trebaju al mi glupo da uzimam odatle sta znam.. Jel bi bilo ok da uzmem npr i da stavim ime autora pored slike i njegovu deviant art adresu? Sta mislite?
LBC
OF Legenda

Not Warned

« Reply #8 on: 05-03-2009, 13:55:35 »

dobro je imas domenu host skriptu sad samo ubacuj wallpapere, lako ces za dizajn to se sve moze u css-u podesiti ako ti odgovara taj raspored elemenata od skripte, ako ne onda pravi novi templejt Giggle

micja
OF Član u razvoju
**

« Reply #9 on: 05-03-2009, 16:20:00 »

Uzeo sam malopre hosting kod goddady-ja, sutra cu skriptu, i to je to Smile lepo kazes dizajn mogu naknadno a i neverujem da je to neki problem samo promeniti boju :S samo hocu da mi "categories" bude sa leve a ne sa desne strane, valjda nece hteti to da mi naplate..
boban9112
OF Član

SEX, DRUGS and ROCK 'N' ROLL - till I DIE

« Reply #10 on: 05-03-2009, 17:22:18 »

pa bolje je ako je kategorija sa desne strane ljudi vise surfuju po tvom sajtu ako je sa desne strane a onda imas i vise page views-a i veca zarada normalno Smile
btw: dobrodosao Drinks

Crni
OF Poznata ličnost

« Reply #11 on: 05-03-2009, 18:02:26 »

Ali je bolje da kategorije budu sa leve strane zbog SEO-a. Wink
BTW Dobrodosao. :D
LBC
OF Legenda

Not Warned

« Reply #12 on: 05-03-2009, 18:24:44 »

ja vecinom drzim sa desne strane, yebo seo ako slabije surfaju po sajtu ako je sa leve, vise impresija = vise love Rofl 2

boban9112
OF Član

SEX, DRUGS and ROCK 'N' ROLL - till I DIE

« Reply #13 on: 05-03-2009, 19:08:45 »

pa zavisi od traffica gde je bolje da postavi:
1. ako cilja na SE traffic onda je bolje sa leve
2. ako cilja na SU traffic onda je bolje sa desne
vise impresija = vise love
Rofl 2

micja
OF Član u razvoju
**

« Reply #14 on: 05-03-2009, 22:23:00 »

Hvala svima na sugestijama  Smile Nego ne kapiram bas najbolje sto je bolje sa desne strane  dunno sta znam, meni je nekako normalno da kad posetim neki sajt odma bacim pogled na levu stranu i racunam da je tamo menu ili kategorije  dunno
Pages: [1] 2   Go Up
Print
Jump to: