Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Advanced search

132 844 Posts in 4 543 Topics- by 601 Members - Latest Member: Ordinary
Pages: 1 [2]   Go Down
Print
Author Topic: poz svima!!!!  (Read 1839 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
kide83
OF Član u razvoju
**

« Reply #15 on: 06-03-2009, 00:22:46 »

uzimaj sa deviantarta slobodno, gomila ljudi (surfera) ni ne zna da tamo toga ima toliko Smile ali daj kredit uvek onome ko ga je pravio uz svaki wallpaper, red je Smile ja uvek napisem nick i ostavim url (nelinkovan) ka stranici dizajnera...

sto se tice menija, cepaj ga sa desne strane... za wallpaper sajt ti je vaznije da odradis SEO slika dobro nego stranica i kategorija... jer ce vecina poseta da dolazi za images pretrage Smile da je sajt koji se fokusira na web search onda bi stavljao u levu stranu menu Smile cisto mali savet Smile

Learn and Earn Smile
ಠ_ಠ
OF Poznata ličnost

meow

« Reply #16 on: 06-03-2009, 09:39:57 »

al prvo procitaj sta je autor sa deviant art-a napisao za koriscenje njegovog materijala  Giggle naravno linkback obavezno staviti inace si naje*ao  Rofl 2 Rofl 2 Rofl 2

You can’t seriously want to ban alcohol. It tastes great, makes men appear more attractive, and makes a person virtually invulnerable to criticism.
ADMINS PWN YOU!

Even if they are fags
micja
OF Član u razvoju
**

« Reply #17 on: 06-03-2009, 11:24:53 »

Aj kide ako tako kazes, ima tu logike  :)Natalina to sam i planirao da uradim za ove slike sa deviant arta, ako se neko bude bunio najlakse je da skinem taj wall  dunno , al cu zato da nabacam prvo sve wallse koji nisu sa deviant arta pa cu onda njih natenane. Hvala jos jednom na savetima  bravo
Mr.G
Administrator

Trenutno na "godišnjem odmoru"... NOT!

« Reply #18 on: 07-03-2009, 00:36:08 »

Hvala svima na sugestijama  Smile Nego ne kapiram bas najbolje sto je bolje sa desne strane  dunno sta znam, meni je nekako normalno da kad posetim neki sajt odma bacim pogled na levu stranu i racunam da je tamo menu ili kategorije  dunno

vremena se mijenjaju, sad pretežno svi imaju content sa lijeve strane a kategorije, arhivu sa desne
LBC
OF Legenda

Not Warned

« Reply #19 on: 07-03-2009, 02:46:43 »

ili mozes sa obe strane

Shut up, fatty. Get on my horse. Rofl 2
Pages: 1 [2]   Go Up
Print
Jump to: