Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Advanced search

132 898 Posts in 4 545 Topics- by 601 Members - Latest Member: Ordinary
Pages: [1]   Go Down
Print
Author Topic: Eto nesto i o meni...  (Read 1779 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
trendy
Guest
« on: 23-03-2007, 10:36:30 »

Pozdrav svima tu prisutnima...  ja sam legendarni László inace rodjeni Novosadjanin  Karma Up koji vam je doneo informaciju o GOLDEN CASHU na nasu teritoriju exyu ... nekima je to pomoglo a nekima ne, jedan od ciljeva mi je bio da pokazem ljudima jedan novi put za finansijsku pomoc ili dodatnu zaradu i da pokazem ljudima sa ex teritorije da ima systema koji funkcionisu i sa malim ulogom koji ljudi mogu sebi da dozvole a narocito mladi i perspektivni koji nemaju novaca za neke investicije ali su puni ambicija.

Thank You Zahvaljujuci GOLDEN CASH-u i INFOZARADI sam upoznao mnoge mlade i perspektivne i veoma dobre, ozbiljne i iskrene ljude sa kojima se non stop druzimo i postujemo ... neki me znaju a neki i ne ... ja sam se uclanio u ovaj Forum zbog boljeg medjusobnog ljudskog i poslovnog kontakta ... ja sam 61. godiste verovatno jedan od najstarijih u ovome Forumu imam dvoje dece , samohrani sam otac i zivim u nemackoj vec skoro 20 godina.

Bavim se Internet poslovanjem vec nekoliko godina aktivno a ukupno skoro 15 godina sam se bavio network marketingom sa nekoliko godina pauze. Posle nekih 7-8 godina bavljenja networkom nisam hteo nikada vise da se bavim tim vrstom poslovanja jer sam na zalost u ono vreme mozda imao pogresne ljude oko sebe i na zalost uvek smo naletali na neke pogresne firme i zarade nije uopste bilo jer to sto je bilo pojeli su razliciti izdaci putovanja po nemackoj ishrane po hotelima itd. i telefonskih racuna koje su u ono vreme bile astronomske...
Tada je na zalost bilo puno pocetnika i imitatora velikih Network firmi ili su neki jednostavno bili kupljeni od velikih nemackih ili drugih Companija preko noci tako da je izostala i plata koju smo ocekivali a i svi planovi sa tim manjim companijama su pali bili u vodu.

Posle tih neugodnih dogadjaja sam se posvetio samo vaspitanju moje dece i privatnom zivotu i posle duzeg razmisljanja sam se odlucio ponovo ta Network Marketing ali to vec u novije vreme kada se Internet pojavio na trzistu i ovde kod nas u Evropi takoreci redovnim kolicinama ali veoma skupo ...
To je bilo veoma ugodno jer sam mogao da radim sve od kuce ali dodir sa Internetom i sa svim Toolovima je bilo novo, cak sam morao da ucim i da kucam malo brze na tastaturi jer ako covek "bode slova " traje dugo dok se napise koja recenica a kamoli citav text a da ne pricam o koriscenju Worda, Explorera, Outlooka, Outlook Express, pa razlicitim zastitama zastite racunara od razlicitih hakera crva i stetocina i cega danas svega nema ...   
 Read.... Sve je to bilo novo za mene sve se to moralo nauciti ...
Pomalo zavidim danas 20-to godisnjacima i malo mladjim koliko dobro rukuju kompjuterom ...
Moja cerka koja ima 14 godina kuca sa zatvorenim ocima sa svih deset prstiju brzinom munje a sin koji ima 13 slicno. Ali to nije doslo odprilike tata je vezbao sa njima  Cheesy  Sa tim znanjem nekim pocetnickim sam poceo da pratim americke programe pored mog uzasnog engleskog (nisam ga ucio na zalost u skoli ) ucio sam nemacki jezik od 5. razreda osnovne ali nikada nisam voleo taj jezik jer nisam mogao da ucim engleski koliko sam imao zelju da znam engleski, jer sam engleski slusao po nasim titlovanim filmovima  u bivsoj Jugoslaviji i to mi je uslo u uho ... Da me danas cuje moja profesorica nemackog jezika mislim da bi se krstila i levom i desnom rukom i od cudjenja ne bi mogla da zatvori usta jer ja danas nemacki jezik perfektno koristim i govorim kako u privatnoj tako i u poslovnoj okolini. Zelja mi je oduvek bila da donesem neki dobar proizvod neki dobar program i da to rasirim na nasim ex teritorijama Bivse Jugoslavije vise zbog nasih ljudi tamo a manje zbog sebe...
Ja sam i na drugim poljima veoma aktivan kao na primer Export-Import, ulaganje ali najveca ljubav mi je Network i Internet Marketing i zato sam postao i zlatni clan INFOZARADA Kluba i upoznao jednog za mene velikog i velicanstvenog coveka i postao veoma dobar prijatelj sa osnivacem Gosp. Dragoslavom Petrovicem
... Danas se bavim Webdesignom, Inetrnetmarketingom, Reklamiranjem po netu pa cak ulazim i u manje programiranje HTML-a i takoreci jedan sam od Downlinebuildera ...
za 1,5 - 2 meseca pocinjemo jedan vlastiti Program sa moja veoma dobra 2 prijatelja jedan je CEO i Programer YourCMMC i MLM Surf a drugi je osnivac Cash Express po izjavi osnivaca CASH EXPRESS-a taj koncept od kombinacija programa ce doneti nezamislivu zaradu od nekoliko Milliona US$ kombinirajuci jedan system sa drugim i to samo za 8 meseci i to svakom prosecnom clanu... Ali tu je ucestvovanje 100$ - 200$ tako da kada svi budu imali tu potrebnu sumu za start recimo nekih 100-ak ljudi tada cemo krenuti sa time i na ovim teritorijama ...
Moji saradnici nisu pohlepni ljudi nego su to ljudi kao i ja koji su imali losa iskustva u proslosti a poseduju jedno izuzetno znanje i izuzetne svetske kontakte to dvoje ljudi ce se verovatno uvek secati mene jer ja sam ih upoznao... Prilikom prvog naseg razgovora u troje se ispostavilo da smo svi troje istomisljenici i jako iskreni i pozitivni ljudi sto nas je veoma obradovalo jer je to veoma vazan temelj saradnje. Eto toliko o meni nadam se da ste me sada koliko toliko upoznali.

Apelujem ovde na sve ucesnike i mlade ljude da je najvazniji medjuljudski odnos i da se stvara preko ove vrste poslovanja veoma lepo prijateljstvo i budite tolerantni i velikodusni jedan prema drugom i nemojte se nikada vredjati ili se javno medjusobno "prljati" bilo kakvi "razlozi" postoje za to , gledajte stvari sirokim ocima nemojte stvari usko posmatrati i samo iz jednog ugla nego iz svih uglova.  Network Marketing ili Internet Marketing daje veliku mogucnost svima za zaradu nemojte gledati na sitnice, budite velikodusni kriticni ali otvoreni prema novim dogadjajima. Budite velikodusni prema vasim saradnicima, sponzorima pridoslicama koji jos sve ovo ne znaju , ponekad ima kasnije posmatrano, smesnih situacija u zivotu ali u tom trenutku mozda veoma vazna situacija ili odlucna situacija ...

Ni jedan Million od Dinara, Denara, Kuna, Maraka ili Dollara nije vredno od jednog iskrenog i dobrog prijateljstva ... Zelim svakome puno srece, puno zdravlja, puno uspeha i puno tolerisanja i priznanja sa vase druge strane bilo u privatnom ili poslovnom zivotu ...   Laslo Bala  =  Balla László
Aleksa87
Administrator

« Reply #1 on: 23-03-2007, 11:08:21 »

Zanimljivo upoznavanje

Dobro nam dosao na Onlajnere... Smile

Karma Up
jaffarbp
Administrator

Pomozite mi drugovi da nadjem spas od ljubavi :D

« Reply #2 on: 23-03-2007, 11:25:37 »

dobrodosao Smile

e da, svidja mi se post u boji Karma Up